Jedz mało i chudnij

Zbilansowana
dieta oznacza zjadanie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w we
właściwych ilościach. 40 procent diety
muszą stanowić warzywa. W
zdrowej diecie muszą
znaleźć się pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroka gama warzyw. Nie może w niej
brakować szparagów i szpinaku. Najlepiej
ugotowanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez wielu przypraw. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe należy jeść raz lub dwa razy w
tygodniu. Cukier można spożywać czasami, czyli wyjątkowonieczęsto,
bo nie jest to element niezbędny w planie
żywienia.Jedzenie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy głodni i organizm nie
zbiera kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Codzienne spożywanie prowadzi do efektywnego
szczuplenia. Porcje jedzenia muszą być niewielkie –
konsumując mało możemy być syci,
naukowcy to udowodnili. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
na pewno wystarcza. Oleje
roślinne i oliwa są bardzo
dobre dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadazdrowy tłuszcz, więc
trzeba je koniecznie włączyć do
zdrowej diety. Należy
konsumować składniki jak najmniej
przetworzone, bo wyłącznie takie są bardzo zdrowe, mają w
sobie to, co najlepsze. Warto zrezygnować z dań sprzedawanych
w puszkach i słoikach, bo są one praktycznie bezwartościowe. Produkty muszą być wysokiej
jakości, bo tylko wysoka jakośćjest gwarancją dobrego
posiłku.

tekst dostepny na stronie : viagra

kamagra tanio